Bolgár lecsó recept


» 1-1 zsenge cukkini és padlizsán
» 2-3 húsos zöldpaprika
» 1 vöröshagyma
» 2-3 gerezd fokhagyma
» 1- 1 csokor bazsalikom és oregano
» 3 ek. olaj
» , őrölt bors
» A tálaláshoz:
» 20 dkg juhhsajt

A zöldségeket tisztítsd meg, a hagymát, a padlizsánt, a cukkinit karikázd fel,csumázd ki a paprikát, majd vágd szeletekre. Fonnyaszd meg olajon a hagymát, tegyél bele össze zúzott fokhagymát, majd a többi zöldséget. Nagy láng felett, néhány perc alatt, rázogatva süsd meg. Sóval, borssal, finomra vágott zöldfűszerekkel ízesítsd, a tetejére is kerüljön egy kis zöld. A tányéron tálalva, ki- ki kedve szerint tegyen rá juhsajtot.