Horváth Lajos

Keresés


Kezdőlap > Receptek > Uborka leves


Uborka leves

Hozzávalók:
1kg uborka
4gerezd fokhagyma
1 csokor kaporlevél
0.5liter natúr joghurt
0.5-1dl olívaolaj
só,ízlés szerint kevés bors


Az uborkát meghámozom,ezután a hozzávalókkal együtt pépesítem.
Ha elkészült,hűtőbe teszem,hidegen tálalom.


  • Kezdőlap
  • Fényképgaléria
  • Receptek
    • Rakott hús
    • Sült édeskömény
    • Medvehagyma leves
    • Töltött háromszögek
    • Lecsóval töltött cukkini
    • Spaghetti al tonno e origano
    • Gombás,kökénylekváros ágyon sült csirke
    • Virslis lábtörlő
    • Töltött gombás pizza
    • Párolt csirkecomb padlizsános mártással
    • Kajszibarack krémleves
    • Vajon párolt zöldborsó hüvely
    • Mézes-mustáros csirke
    • Csilis bab (gluténmentes)
    • Bodzaital
    • Vadas
    • Káposzta leves (fogyózóknak)
    • Kolbászhússal töltött szűzpecsenye
    • Cukkini krémleves
    • Uborka leves
    • Lepcsánka (Tócsni)
    • Fokhagymás tejszínes Garnéla.
    • Csirkemell és szalonnapörkölt dióval
    • „Vegetáriánus" palacsinta
    • Lecsós palacsinta
    • Tojásos padlizsánkrém
    • "Hot" Kecsap
    • Hagymás bab „Piedone" módra.
    • Bolgár szendvics.
    • Muszaka.
    • Мусака
    • Bolgár lecsó recept
    • Joghurtos gombás ragu.
    • Medvehagymás rántotta
    • Hortobágyi gombás palacsinta
    • Kefires édeskömény saláta
    • Kecskesajt
  • Édességek
  • Kenyérsütés
  • Elérhetőségek
  • Vendégkönyv
  • Fórum

Elérhetőség

holujo

holujo@t-online.hu





  • Kezdőlap
  • Oldaltérkép
  • RSS
  • Nyomtatás

© 2012 Minden jog fenntartva.

Készíts ingyenes honlapotWebnode
 
Webnode, az innovatív webépítő
Megnyerő weboldalad lehet ingyen!
Kezdd el